За Нас

Начало  /  Начало  /  За Нас

collage-newnewbanner-svekatex3collage-new

ЗА НАС

logo_0

Вие се намирате в официалния сайт на фирма Свекатекс Стил ЕООД, ние сме БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ на работно облекло и други текстилни продукти.

Дейността на фирмата е ПРОИЗВОДСТВО на ТЕКСТИЛНИ ПРОДУКТИ – РАБОТНО ОБЛЕКЛО  и  СПАЛНО БЕЛЬО, и търговия на дребно и едро с РАБОТНИ ДРЕХИ, ЛПС и ЗАЩИТНИ РАБОТНИ ОБУВКИ

РАБОТНИТЕ НИ ОБЛЕКЛА са предназначени за хора, заети в различни браншове – транспорт, строителство, дърводобив, металодобив, тежка промишленост, хранително-вкусова промишленост, медицината, охранители и др. Също така в предлагания от нас асортимент присъстват и следните продукти – работни обувки, работни ръкавици, ботуши, тениски, ватирани блузи, средства за дихателна защита, защитни каски и други лични предпазни средства. Ние предлагаме и услугата изработване работни облекла по модел и индивидуален проект на клиента, както и бродерия, и ситопечат на фирмени знаци и надписи върху работното облекло. Всички продукти, които предлагаме са в съответствие с европейските норми за безопасност. При нас ще откриете възможности да екипирате Вашите служители и работници в съответствие с изискванията за безопасност и ще можете да изберете модели отговарящи на Вашите предпочитания, които са удобни, стилни и допринасят за комфорта на работното място. При производството на работните облекла използваме висококачествени материали и платове, които закупуваме както от Български производители и вносители, така и от Европейски. Работим и с материали на клиента(на ишлеме).
В сайта ни може да намерите широка продуктова гама от артикули на работно облекло на разумни и конкурентни цени в секция РАБОТНО ОБЛЕКЛО . Всички продукти са в съответствие с европейските норми за безопасност. Тук ще откриете възможности да екипирате Вашите служители и работници в съответствие с изискванията за безопасност и ще можете да изберете модели отговарящи на Вашите предпочитания, които са удобни, стилни и допринасят за комфорта на работното място.
Разполагаме със складова наличност от различните модели работно облекло с пълната им номерация и цветово разнообразие. Те са изработени от висококачествени материали. Може да се убедите сами в това като пазарувате в нашия on-line магазин, като спестите време и ПАРИ.
Продуктовата гама от артикули на работно облекло, както и снимков материал може да разгледате в секция РАБОТНО ОБЛЕКЛО
Разнообразие от материи и цветове на платовете може да разгледате в категория ПЛАТОВЕ – МАТЕРИИ И ЦВЕТОВИ ГАМИ

 

Свекатекс Стил ЕООД успешно си партнира както с големи компании, така и с фирми от средния и малкия бизнес. Надяваме се в бъдеще да имаме възможността да изградим стабилни професионални бизнесвзаимоотношения с Вас и да Ви бъдем полезни с услугите и продуктите, които предлагаме на пазара. Ние сме надежден партньор на нашите клиенти и отговаряме на техните очаквания и те могат да разчитат на нас. За нас качеството е повече от девиз, то е наш ангажимент. Ние сме изцяло посветени на доверието и удовлетворението на нашите клиенти. Качеството и надеждността в комбинация с необходимата гъвкавост са ключови фактори за постигане на тези цели.

svekZA_HOTELI FB_IMG_1516904068455za_saita1

Целта на създаването на интернет магазина е да предоставим на нашите клиенти удобен инструмент за пазаруване директно от дома или офиса. Регистрирайки се в нашия магазин, Вие ще можете лесно да правите свойте on-line поръчки.
Ако желаете да получите индивидуална оферта с преференциални цени за артикули, които ползвате регулярно или закупувате в големи количества, можете да ни изпратите „запитване за преференции“ във формата за връзка с нас или да се свържете с наш служител на посочените за КОНТАКТИ телефони. Нашата цел е да удовлетворим максимално специфичните изисквания на всеки наш клиент.

To win a grant, districts must agree to implement by 2014-15 a system that college essays online evaluates teachers, principals, superintendents, and school boards

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *